Avskum!

 

Men hallå, vad är detta?!
Det är ju 14 juni men känns mer som det är sent i april, det är ju skit kallt ute för att vara juni. När jag var liten vid den här tiden när sommarlovet hade börjat så var vi och badade i Åsasjön och gick på simskola i ur och skur.
Idag är det måndag och näst sista dagen innan min härliga 5 veckors semester, det är så skönt och jag går redan på lågt varv. Idag ska vi ha apt/apk och för att avsluta med en lunch tillsammans på Twin City innan vi skiljs åt för semestrar och annat.
Ska ju jobba i kväll och hade tänkt va lite somrigt klädd men det får nog bli jeans för jag gick ut på balkongen och det må jag säga det var inte några sommarkläder direkt som gällde idag inte.
Vaknade med gnugg i ögonen i morse och jag fattar inte varför jag är så trött, hade jag fått dra täcket över mig så hade jag gjort det och när jag vaknat vet i tusan om inte det hade varit kväll igen. Vill få tillbaks min energi som jag gillar så mycket!!! Men en morron kaffe kanske gör susen och mammarika blir piggelin igen?!
Igår såg jag värsta äckelgrejen… Skulle toppsa Liams öra lite och när jag råkade lägga en liten glimt bakom örat så satt det en liten jäkla fästing där, den satt järda hårt och hade borrat in sig. Så sytligt och så vidrigt, de där djuren har inte som någon helst funktion i vår flora och vad mig beträffa kan hela fästingstammen dö ut… Där har jag inga som helst känslor för att utrota dessa blodtörstiga smittosamma äckeldjur!!!
Nu till verkligheten igen!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.