Avslut för mammarika!!!!

Usch… Jag inser att jag visst har kommit till ett avslut. Men detta avslut har legat så långt bort i tiden att jag inte tänkt på det under åren som gått och framför allt kunde jag inte ana att det skulle gå så fort de här åren som varit.

images (2)Nu har jag suttit och gjort min sista ansökan om föräldraledigt på försäkringskassan. Nu tar jag mina sista fullbetalda dagar för Noel och har en sista sommar med långledigt. Ett avslut på att jag inte har små barn längre. Ett avslut att jag aldrig mer kan vara föräldraledig. Det är en märklig känsla för mig.

Kan inte heller fatta att jag ska vara ledig så länge i sommar. Från 17 juni till 18 augusti, då har jag hunnit med både föräldraledigt och 4 veckor semester från jobbet. Vad ska jag göra under alla dessa dagar?!

schleich_smurf_pa_semester-14914521-2943120995-frntlTror inte det blir så svårt att aktivera mig och barnen då vi ska vara på torpet mest hela tiden. Det bästa av allt är att vi har ju beställt sol till vårt sommarlov. Vad Thomas ska göra har jag inte en aning om än. Inte mer att han ska åka till Frankrike i en och en halv vecka.

Får han ett jobb så blir det nog inte någon semester för han, men det kan det ju vara värt om han får jobb att skippa en sommar med oss andra tre… Hoppas, hoppas och hoppas på jobb för min fina make!

Ja, förutom en massa anmälningar här på datorn så har jag varit ute på en morgonpromenad med Stella och Seppo uppe i bokskogen. Underbart att höra alla dessa fågelsånger. Det ger en inre ro i skälen.

Jag har även passat på att damma av lite i storarummet. För nu när solen har kommit tillbaks från sin semester såg jag hur det låg damm i drivor på bänkar och fönsterbrädor  Kanske inte det roligaste att göra när jag är ledig idag, men ack så skönt när det är klart.

semester-20082_95443700_157760376

Nu är det väl tid för mammarika att ställa sig i köket och göra lite lunch. Sen kommer Liam och Noel hem och då är det full rulle på gräddhyllan!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.