Avslutat!

Nu har jag avslutat ”FARMEN” på FB för det tar ju alldeles för mycket tid av tid som jag inte har. Även Kitty tog detta viktiga beslut men var hon var rädd för att jag även avslutat fairyland, men där går gränsen. Det vill jag ha kvar för det tar inte alls så mycket tid och det är lite mysigt med svampar och sniglar.

 
Thomas gav sig av till innebandyn och jag och barnen har suttit i soffan och ´myst i kväll. Efter att de lagt sig tittade jag på ett nytt avsnitt av ”Sjukhuset” som jag tycket mycket om. Blir ofta en eller två tårar som brukar ligga och guppa i ögat. Idag vart det över den lilla pojken som förmodligen inte kommer att se det vuxna livet.
 
Snart är det påsk och då borde jag köpa mig en ny kvast så att jag kan flyga till blåkulla och hälsa på de andra kärringarna. Min kvast börjar bli lite ring rostig efter några års åkande. Det är alltid lika kul att åka dit för när jag tittar mig omkring är det rätt många jag känner igen. Då brukar jag tänka ”aha, hon var en lite häxa hon med” mm så jag är inte ensam. Katten har jag gjort mig av med för många år sen men jag vet många som har kvar sina katter och det är ju ett första tecken på att de är lite smyg kärringar.
 
Jag kan lätt räkna upp några här men det bästa är att inte nämna några namn, det kan ju vara så att de vill förbli anonyma kärringar ett tag till och jag vill inte vara den som avslöjar de. Men som sagt vi ses på blåkulla om inte tidigare i affären eller nått!!
Marie den lilla söta tanten hon har köpt påskägg till barnen, alltid lika god och söt som vanligt. Jag tittade lite extra på hennes ögon idag för hon har tatuerat svart ögonlinjer på ögonen. Tänkte se om det vart bra och det var det ju och då är hon inte helt färdig än ändå. Mm man kanske skulle ta och göra det med så slipper jag stå där varje morgon och måla mina skinande ögon?!
alt
Fast man blir ju lite räddare för smärta tycker jag ju äldre man blir, i alla fall jag blir det. Fast överlevde Marie det borde ju jag det med . Ja, jag får väl suga på det ett tag och överväga det hela några år till.
 
Fundera på om jag ska göra en ny framsida slinga nu, för nu har den här rullat på ett tag… Ja, jag ska nog börja i alla fall innan Thomas kommer hem och kvider lite. Idag började jag skratta för han hade funderingar på att cykla upp till Dalvik till träningen. Då sa jag att lugn i stormen ta en sak i taget du har precis börjat träna och ska inte få någon muskel inflammation nu i början tack!! ja han höll med mig rätt fort, tror att han tyckte edet lät bra att säga det i alla fall.
 
Att fela är mänskligt, att förlåta gudomligt.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.