Avslutning!

 

Avslutning, idag har det varit avslutning på Liams fotboll och nu är det uppehåll tills våren. Tur är väl det för så kallt som det var idag och stå där och titta, det gick kyla ända in ni märgen…
Liam var i alla fall glad över att få springa loss med fotbollskompisarna och jag blir lite full i skratt då de spelade match sista stunden. Det är ju som en klase vindruvor efter den där bollen, var taktiken finns har jag inte en aning om?!
Har fixat barnvakten till den 8 oktober då det bär i väg till Göteborg för mig och Thomas, en liten sten som föll av mina axlar. Nu ska man bara försöka hålla sig frisk eller kanske till och med bli helt frisk till det är dags för som det verkar nu så går det inte få bot på den där förbenade förkylningen.
Efter allt sådan idag tog jag och min kompanjon i bokbytardagen och gick ut med mera information om vår bokbytardag. Vi ringde till Jönköpings kommun bokbil som åker om kring och frågade om de var intresserade att komma under den tiden vi skulle ha bokbytardag. Där var det ett jätte positivt gensvar och de tyckte att det var en jätte bra ide och kommer nu ställa sin stora bokbil utanför föreningslokalen under tiden vi byter böcker.
Ja, förutom det så har jag och Noel då haft en förmiddag tillsammans för Liam var ju i skolan och jag föräldraledig med Noel. Vi passade på att åka upp till Ikea och inhandla en himla massa ljus för nu är det mer än väl dags för att tända upp i stugorna. Det är märkt tidigt och det blir genast en gemytlig stämning när ljusen tänds lite här och var.
Noel och jag passade även på att ta oss en lunch på Ikea, det var den billigaste uteätalunchen jag haft för två personer tror jag. Hela kalaset kostade 35 kronor och då blev vi måtta och goa för den summan. Heja Ikea!!
Ja, det var väl allers… Hösten är Då här med kyla så jag undrar om inte det är dags att ta fram vantar och mössa snart till de små och till mammaika kanske med när jag tänker efter?!?!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.