AW idag!

Undra vad jag fick min energi ifrån??!! Nu sitter jag här i alla fall klar att bli hämtad av min kära arbetskamrat. I dag blir det en annorlunda dag på jobbet. Först ska vi ha stormöte och efter det är det lunch tillsamman med min grupp. Därefter ska vi ha APT och sen avslutar vi kvällen med en After Work.

Så i dag kan man säga att det är en sådan där lyxdag på jobbet, man behöver liksom inte tänka allt för mycket eller anstränga sig. Mest att lyssna och det kan ju i och för sig vara jobbigt det med men man kan ju solla lite och njuta av lugnet.

Fast för min del blir det väl ända rätt lugnt i kväll för Thomas ska ju upp och jobba tidigt och jag har ju mina två små underverk att ta hand om och på det så ska jag visst ha en Knut hos mig. Så det blir ju att ta på varma kläder och ut och rasta alla tre i skogen i morgon.

Men frågan är vart jag fick min energi ifrån?! För dåligt har jag sovit och upp tidigt var jag och snabb var jag och nu är jag klar innan utsatt tid… Mycket märkligt?!?! Men det kommer väl i kväll det är väl då jag kommer att sitta där och gäspa. En typiskt småbarns förälder… alt

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.