Azalea, till mammarika!

A flower 2 me!

Idag har jag blivit glatt överraskad, så glad att det näst inte till kom en liten tår.

Efter att jag tränat på morgonen åkte jag hem och tog mig en kopp kaffe och en behövlig dusch för att sedan inte gruvarbeta.

Tick, tack, tick, tack… Gruvarbetet avklarat och det gick fort idag, beror nog på att det är roligt på jobbet?!!? Ut på isbanan igen, då det är isbana i hela Jönköping. Kanske ta tag i att skaffa brodda, skaffa mer vuxenpoäng helt enkelt. Vill ju inte gå med gipsat ben, eller kanske rätt gött å bli uppassad ett tag?!!?

Kom i alla fall fram till bilen som stod så fint parkerad på västra torget. På tal om parkeringsautomaten på västra torget så borde den nog gå i pension. Den strular ju mer än det funkar och då har de ända förnyat den… MÄRKLIGT!

Upp till gräddhyllan för att plocka med mig Liam från skolan och Noel från förskolan. Sen efter det ville maken även bli upplockad så då fick det bli en tur ner till staden igen. Så när jag åkte förbi busshållplatsen uppe vid gräddhyllan stod min kära granne på 4:a och väntade, så jag stannade till och erbjöd lite lift.  Det tackade hon mer än gärna till och vi for ner till blomsterhandeln som hon var på väg till.

Satt och pratade lite och hon var nu orolig över hur hon skulle ta sig till sin sons arbetsplats för att lämna av en tårta och lite blommor då hon inte vill köra längre när det är halt ute då hon tycker hon blivit till åren.

Då erbjöd jag mig att köra henne i morgon då jag har lite tid på förmiddagen. Hon blev rörd, men vad gör man inte för sina grannar och de äldre då det inte är så lätt att fixa allt själv längre. Så det bokade vi upp.

Sen släppte jag av henne och for vidare till Willy Wonka’s fabrik, Thomas stod redan och väntade, mycket ovanligt det är jag som brukar får vänta länge, länge på Thomas. Men ombyte förnöjer som sagt! Väl hemma så kommer min granne ner med en fin, fin blomma för att hon tycker vi ställer upp så mycket på hennes son att hon vill tacka lite då och då… det blir jag så rörd av, samtidigt som jag blir så glad över att bli uppskattad över det man gör för andra helt enkelt!!!

Så en helt underbar lila azalea står nu i tv-rummet och bara är snygg!

Ja, det var blomhistorien år 2011, och på tal om den så fick jag en fin kommentar av Thomas då han såg att ajg fick en blomma av grannen. Då sa han: Marika, det är bättre att grannen sköter det där med att ge dig blommor så slipper jag… Vad ska man svara på det?

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.