Babsen…

Idag när jag hade slutat arbetet och var på väg hem efter att plockat upp två trötta, lortiga glada busungar så ringde Kitty på mobilen. Ja nu är det ju inte så ovanligt att hon ringer mig men den här gången ringde hon till min jobb mobil och det är mer ovanligt. Så jag blev lite fundersam och fick för mig att det hänt något.

Men det hade det ju inte, ja inte något allvarligt i alla fall. Jo i fredags så hjälpte jag ju min kära syster Kitty med hennes katt Busan att vandra vidare från jordelivet och allt var frid och fröjd tills idag…
 
Ja katten har inte återuppstått eller något annat olustigt utan det var bara att Kitty hade fått en faktura på detta idag. Det ska hon inte ha för jag betalde det när jag var där direkt med mitt kära visa kort. Så vad Kitty ringde om var om jag hade betalt eller inte. Ja efter lite letande i min plånbok så fann jag vad jag sökte, babsen från i fredags. Vilken tur för de ville se den för att räta till felet de gjort. Ja de sa att det var de som gjort fel för de hade aldrig slagit ut i kassaapparaten och jag tänkte inte på det när jag stod där inför denna hemska händelse som skulle ske.
 
Men det ordnade upp sig, Kitty for upp och hämtade mig och barnen på vägen så att vi kunde åka ner och visa upp babsen och sen var allt frid och fröjd. Hem sen och lagade lite pankakor efter en lång, lång, lång dag. Skönt att vara hemma igen och nu har jag bara ett dag pass till sen är jag ledig fram tills på lördag.
 
Idag träffade jag min köra kusin Hakmin och fick en kram på vägen till mitt kontor. Alltid lika glad och pigg som vanligt och nu har han ju köpt en så fin bil med…
 
Fick ihop en spontan lunch med Malin idag med och vi gick ju så klart till Chili Thai, vårt favvo ställe och lär la bli i alla evighet om det inte kommer upp någon konkurens. Ja City Bamboo kommer inte i närheten av ChiliThais  jordnötssås, det är en sak som är säker.
 
Har man störtat från regnbågen, så har man varit på regnbågen.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.