Baby gubbar…

När barn börjar lyssna på musik så försöker de ju till slut sjunga med och det är ju så underbart att lyssna på dess stämma. Det som är än roligare är när de sen tar efter engelska som de inte har hört så värst mycket av. Ja, då kan det låta roligt och det gäller att tänka efter innan man svara de små liven.

Härrom dagen så kom Liam till mig och sa att han tyckte om en låt och att Noah hade den hemma. Jaha sa jag vad är det för låt då? Ja, baby gubbar…

Hmm tänkte jag och funderade samtidigt som Liam tjatade om att även han ville ha den här hemma. Jag sa kan du inte sjunga lite på den och det var mest en massa baby gubbar i låten. Nä tänkte jag kan verkligen inte den här låten utan får väl fråga någon gång när vi besöker Noah.

Samma dag på eftermiddagen när jag står och lagar mat har jag radion på och så börjar de spela en låt som även Liam hör. Då skriker Liam i högsta hugg, där är ju den låten mamma, baby gubbar…

Mm det var inte några baby gubbar i den låten kan jag ju tala om. Det var E.M.D låt Baby Goodbye från melodifestivalen…

Men tar Ni och lyssnar riktigt noga så kan det ju hända att det dyker upp en och annan baby gubbe, inte vet jag eller???

 

Det är den som går vilse som finner de nya vägarna

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.