Baciller…

 

Kväll och gruvarbetet är avslutat för dagen, trött i skallen men det kan ju vara positivt för en god natts sömn om man har tur.
Innan jobbet gick jag till Tant Marie på stan och tog en lätt lunch, eller det var faktiskt så att Marie bjöd på en lunch så jag fick massor av energi till arbetsdagen. Sen drog hon vidare till någon hamn i Sverige för att vila upp sig från sin lunginflammation som hon har ådragit sig.
Det var kul att träffa alla på kontoret igen och skönt att se några andra väggar än gräddhyllans exklusiva väggar, även om jag älskar mina så är det skönt med ombyte då och då…
Nu, nu har jag skickat hem kära mor som har förbarmat sig över mina små älskade barn. Thomas sitter fortfarande i styrelsemöte och jag har inte en aning om när han tänkas knalla in för att säga ”hej, hej” eller ”natti natt” som jag tror att det lutar mer åt.
Själv så ska jag snart krypa till kojs och hoppas på att den förbenade näsan ska sluta rinna och att mina otroligt jobbiga nysningar ska sovas bort tills i morgon. Baciller från barn är ju värre en blodpudding och blodpudding, det är riktigt illa det!
Så gott folk, natti natt!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.