Badanksinvation…

alt

Badankor har invaderat mitt badrum och jag blir alldeles sprudlande glad av det. Liam blev galtt överraskad och kunde inte slita blicken under tandborstningen i kväll, ett bra sätt att få han still kom jag på när jag skulle gnugga gaddarna rena. Så badankor är mycket välkomna hem till familjen Jonsson på gräddhyllan.
alt
Har suktat efter detta duschdraperi en längre tid och nu så har jag det i mina ägor och på plats. Draperiet med badankor i alla dess slag hänger så fint och förgyller tiden då man vistas i badrummet/toan.
alt
Inköpt från”Lagerhaus” uppe i Stockholm så det har även fått sig en resa för att komma till just mitt badrum. Jag ska inte ta åt mig äran för att det har kommit till mig utan det får tant Marie från stan göra. Tant Marie var nog trött på att höra Fru Jonssons gnäll över att Fru Jonsson inte har lika fint duschdraperi som Tant Marie på stan har. Men nu har vi lika och nu är Frun, mammarika mycket nöjd och bugar och bockar över att tant Marie har tagit sig tid att vandra 7 timmar i Stockholm för att få tag på detta exklusiva draperi!!!
TACK!!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.