Bärfisen…

Idag har jag åkt i en bärfis bil. Den kallas så nu för tiden efter att Sigrid har döpt den till det. Jag har nu Annettes bil över helgen för att hon är ju i Stockholm och gör kungahuset och resten av storstaden osäker. Då har jag fått äran att köra den bärfis.

Fast om en bärfis tar mig dit jag vill så duger den till mig. Denna lilla bil är grön och den är liten, inte lika liten som en Nissan micra men dock liten. Modellen heter Renault Megan och när jag skådar den från håll kan jag faktiskt se likheten mellan denna bil och en bärfis.

Men på måndag är det slut åkande för ett tag för då kommer den lilla globetrottern tillbaks efter vistelse hos Suvi. I går tills idag har de även gjort Åland osäker och jag hoppas att havet har lagt sig efter stormen av två vilda festnissar som dansat loss. Undra om det blev någon karaoke frö damerna? Kanske står att läsa på aftonbladet i så fall… Ska hålla utkik efter stora rubriker.

Nu till duschen för att sedan vandra vidare till min säng som strå tom och väntar på mig. Öronpropparna ligger färdiga att stoppas i örat och näs sprayet inom räckhåll för akuta nästäppe besvär. Ja se denna pollen eller va det nu är, tror jag varit täppt de sista 15-20 åren och inte hjälper det längre med nässpray en gång om dagen.

Det som är lite dråpligt är att jag har läst så fel på beskrivningen. Fick för mig att det stod ”Får användas i 10 år” men när någon förtydligade detta för mig stod det ”får användas i 10 dagar” och nu efter 10 + något har jag så blivit torsk på otrivin. Så dumt då, men tur att det inte är något starkare som läkerol eller än värre mint tuggimi…

Man lever inte förgäves, om det finns någon i denna värld som verkligen förstår en

 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.