Bättre tur nästa gång kanske?!

Dagen har tagit slut, nästan i alla fall. Nu är det vuxentid för de små har kommit i säng och nu kan Thomas och jag göra vad vi vill. Thomas har klarat av även denna långa dag på jobbet och är fortfarande rätt pigg. Så jag föreslog att vi kanske skulle titta på en film och slappa lite i soffan.

Idag har jag försökt att köa en cykel från blocket men det visade sig ha blivit ett missförstånd när jag väl kom dit. Så det fanns bara en fin röd söt flick cykel och det tyckte jag inte passade så bra. Den kill cykeln var det en annan som precis kom och köpte så det vart lite fel. Men vi får hoppas på tur nästa gång vi köper något…

Förmiddagen spenderade jag och barnen hos Kamilla, Addie, Noah och Sarah och vi blev även bjudna på en god lunch. Det var kul och dagen gick väldigt fort, rätt var det var så var det dags för mig att åka hem. För idag skulle Marie från stan komma på besök och hon hade köpt liten present till Liam.

Så vi for hem och strax där efter kom Marie med paket till Liam. Noel fick en godispåse, en lika dan som Liam. Men Liam fick inte bara en present utan han fick några. Två fina tröjor, en godispåse och 100kr. Hon är för snäll den där goa tjejen nere på stan mot mina barn det måste jag allt säga. Så tusen tack från både mig, Thomas och barnen Marie! kram på dig!

I morgon ska Thomas åter igen jobba men han kanske kunde komma loss lite tidigare. Jag hoppas på det för jag vill att vi ger vår present tillsammans till Liam som fyller 5 år. Ny gick det ju inte som vi tänkt med cykeln på blocket så Thomas tog beslutet att vi köper en ny nere på Sportex, så den får han allt vara rädd om sen.

Så när Thomas slutar jobba så ska han åka förbi och köpa den så vi kan ge den tillsammans hade jag tänkt. Funderar på om han ska ta bilen direkt eller om han ska åka hem och byta om mellan jobba och turen till Sportex. Hmm tänker.. Ja, vi får se när han kommer ut från dasset vad han säger.

det har ju varit riktigt trevligt väder idag med så det var skönt att sitta ute och dricka kaffet hos Kamilla innan idag. Barnen har varit ute jätte mycket med och de satt även innan en stund med grann barnen innan och ritade lite. Sen ville de ut lika fort som de kom in. Tänk sen i vinter när man ska pälsa på alla kläder, då måste de allt bestämma sig om de ska vara innan eller ute för jag kommer ju att storkna om jag ska ta på och av hela tiden.

Det blir åter lite fika här i morgon, känns som om det är lite kalas var dag här nu. Men i morgon kommer de stora barnen med mammor hit för de ville gratta Liam och mig lite så det blir trevligt. Jag ska bjuda på våfflor hade jag tänkt, tur att jag har dubbel järn att grädda i annars så tar det ju allt för lång tid.

Nu ska jag titta lite på aftonbladet.se vad som hänt i världen innan jag sätter mig i soffan…

 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.