Bajsa lagligt!

God kväll på Er!!

Ligger här i sängen, eller rättare sagt halvsitter för annars hade det inte funkat sitta och skriva här.

Borde egentligen sova vid det här laget, då det är gruvarbete tidigare än tidigast i morgon. Men som vanligt kan inte mammarika riktigt det där med att somna även om hon vill somna.

Hur som helst, jag sitter här och funderar lite över framtiden i gruvan. Rätt så rörigt nu, blir trött i skallen bara att tänka på gruvan. Det är mycket på gång och då känner jag mig rätt så stressad. Flytt av kontoret är på G, inte så farligt i sig. Men en flytt av kontoret på andra sidan staden innebär rätt så mycket för oss arbetsmyror som ska oragnisera upp det hela med ett schema som håller tiderna runt om stadens alla hörn… Ja, det är lite inveklat så jag går inte in så mycket mera på det där (bara att jag är schemaansvarig).

Idag har jag i alla fall varit ledig från gruvan (kroppsligt, inte knoppsligt). Så då har jag mellan sysslorna satt mig och fortsatt med mitt lilla projekt med alla våra bilder som vi samlat på oss genom åren. Men jag har nog kommit att ta bort sis så där en tretusen bilder hitintills. Det är inte illa det, då det tar tid för jag får ju sådana nostalgitripper för varje fotot jag ser från förr.

Ja, det behöver inte vara allt för långt bak itiden. Det räcker att hitta ett foto fån i somras och det är ju inte så mycket förr… Kul är det i alla fall.

Så medan jag varit hemma och pysslat och tagit hand om hundarna har maken varit på torpet över dagen och övervakat grävningen av vårt avlopp. Nu är den på plats, vår bajshåla. En laglig bajshåla på torpet, det gillar vi.

Kunde ju inte ta med hundarna då de inte får springa ivägen för grävmaskinerna och de bilar som åkt fram och tillbakas i vårt härliga paradis. Det var nämligen inte bara våra hundar, utan vi hade ju även Bosse och Seppo här på grääddhyllan över dagen. Det slutade i och för sig att Stella fick åka med Thoams då hon tyckte det var dags att komma i höglöp. Seppo vart som en brunstig hingst och det orkade ju inte jag med att passa hela dagen. För jag har lärt mig de där två Stella och Seppo, det tar en sekund och sen sitter de där två ihop en eller två timmar framåt och det är inget kul alls.

På tal om hundar, så fyllde ju faktiskt Elsa, Bosse och Bella år den 2 september. Kan inte fatta att det gått ett år sedan de där små urgulliga hårbollar kom till värden. Är i alla fall så himla gald att de gjorde det, för jag kan inte vara utan lilla Elsa (inte Stella heller för den delen).

Nähäpp, om jag skulle se om det hjälper att lägga mig, släcka lampan, koppla av för att se om jag somnar och vaknar utvilad i morgon?!

Sov gott alla där ute!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.