Baka bullar… och är tankeläsare

Idag är jag ledig från jobbet och det känns skönt efter vad som hände igår. Har haft lite huvudvärk men den börja släppa nu. Jag är även hundvakt åt Knut idag så vi har varit ute och gått lite, det var skönt.

altalt

Men ibland så blir jag förundrad över hur folk är/tänker. När Noel och jag skulle hämta hem Liam från förskolan idag så band vi fast Knut i ett litet hörn utanför förskolan. När vi kom ut stod det en arg mamma där och blängde på mig. Sen så sa hon att mina barn blev faktiskt rädda när de sprang ut utan mig och fick se hunden. Oj, sa ja det var ju inte bra. Sen sa hon en gång till, även om han inte gör något så blev mina barn rädda. Då säger jag oj, igen det var ju inte bra. Då sa hon när de sprang ut här utan mig så blev de rädda för hunden och det blev de även om han inte gjorde något. Då tittade jag faktiskt bara på henne.

Vad vad det hon ville ha sagt, skulle jag har läst hennes tankar… Hmmm vad var budskapet?! Vet fortfarande inte det. Knut stod verkligen inte där någon behöver gå alltså fri passage. Barnen, hennes var väl 1 och 3 år och de springer ut från förskolan innan henne. Knut sitter fastbunden och det finns inte en chans i världen att han kan komma loss… Jo det kan han i och för sig om han nu skulle råka få någon gudakraft att dra loss hela skiten.

Så nu undrar jag, vad ville hon att jag skulle göra?! Hon sa inget mer… Jag börjar traska hem med Knut och barnen. Ser henne gå till en anna mamma till en bil samtidigt som hon blänger på mig?! Ja, jag får väl sova på den saken för jag vet fortfarande inte vad hon ville. Jag respekterar att folk är hundrädda men jag kan inte stå för om andras barn springer ut och det finns saker de blir rädda för. Upp till föräldrar att först se till sina egna.

Jaja, nog talat om det. Nu så håller jag i alla fall på att baka lite bullar, men jag vet inte vad som händer med degen Den verkar inte att jäsa och jag vill ju inte ha stenhårda bullar till kaffet. Jag ger degen 20 minuter till sen så får vi se vilket öden den får.

Så är Ni sugna på bullar så vet Ni vart de finns alt

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.