Bakar…

Nu har jag satt igång med storbak. Ja inte min bak utan baka som i att göra bullar och annat gott tuggvänligt som gör så att det blir en stor bak.

Två sockerkakor står i ugnen och en bullsats håller på att jäsa. Noel har precis fått lyckan att skrapa skålen och det var uppskattat. Nu är det så att jag inte kommer att behålla något själv utan ska ge bort det, känner mig väldigt snäll när jag tänker efter. Ja en bulle kanske går ner till kaffet och några till barnen men sen så ska jag lämna det vidare.
 
Alltid kul att göra någon glad, nästa gång kanske det är jag som blir glad. Det som är det sura efter allt bakande är den tråkiga disken och allt blir så rörigt. Men jag är ju ledig så jag får väl ta mig tid att fixa detta.
 
Nu ska jag ringa och se om turen är med mig för att lyckas få ihop en klipptid till mig i morgon, det skulle behövas. Nu var det väldigt länge sen jag klippte mig och det märks…
 
LRF ringde idag om min deklaration, den ska vara inne nästa måndag så nu ska jag bara skriva under och vänta in klirret i kassan till jul. Hoppas, hoppas att det är mycket klirr och prassel som kommer tillbaks alt

Det hårdaste arbetet är att gå och lata sig.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.