Baksidan… Av något kul!

Allt har en baksida sägs det och jag tror på det stenhårt. I mitt fall idag gäller det min värk i nacken efter att ha mått toppen hela dagen. När jag mår bra gör jag så mycket att jag glömmer bort att jag kommer må dåligt sen. För när jag mår bra vill jag göra så mycket som jag inte kan göra sen när jag inte mår bra. Önskade så att jag slapp att ha det här, hade hellre ätit en skopa koskit än att ständigt gå med mer eller mindre värk! Önskar verkligen INTE att någon i min närhet ska behöve genom gå det som ´jag har.

Men jag brukar tänka att ibland är det värt att få ont när jag har haft en underbardag. Idag har det varit värt det och jag glömde verkligen bort att jag antagligen skulle känna så här nu. Har jag tur mår jag bättre i morgon men jag anar att det kommer ligga en molande smärt över mig i morgon.

Så nu ska jag snart lägga mig i soffan och titta på en film samtidigt som jag hoppas att min medicin börjar värka och gör undervärk. Kanske ska testa på min alla hjärtans present som jag fick av Thomas. Han har varit så gullig att han skickade efter från NetOnNet en massagevibrator. INTE en vuxen vibrator nu utan en som man har till nacke, rygg eller vad som önskas. Det som är lite tokigt med den bara att man får ju sådan skakhand efter den att det känns som om hela handen har somnat.

Problemet med ekorrhjulet är att även om man lyckas springa fortare än alla andra, så är man fortfarande bara en ekorre.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.