Bambi på hal is!

Idag gick hela ”La Familia” ut till pulkabacken i det härliga vädret. Efter en god frulle med både libra bröd och äggröra så fanns energin i kroppen och humöret var på toppen.

 

 

altalt

altalt

Äntligen så skulle Liam få testa på sina nya skidor som han så länge har tjatat om. Snön är här och även solen lös fram, vad mer kan man önska sig.

Väl ute vid backen fick Liam på sina skidor. Pappa Thomas har inga hämningar han inte, så han satte Liam direkt i backen… Vad mer kan hända att han faller till marken, tja kanske en bruten arm eller två viskade jag…Men Liam var ju jätte duktig på att hålla balansen, några små vurpor blev det ju men det var inget som deppade ner Liam inte.

altalt

Noel tog sig en sväng om han med, men hans ben var ju som gelè i backen. Men var det på slät backe så gick det även bra för Noel. Noel sa till mig att han tyckte att han var jätte bäst på att åka skidor. Det kan man ju diskutera men man vill ju inte ta bort deras självförtroende så det var bara att le och hålla med alt

alt alt

Den som hade tråkigast i backen var Stella, hon var inte alls intresserad av att vara ute i snön. Drog mest åt hemmahållet…

alt

Men sen kom Kitty och Knut en sväng och då började svansen att gå på henne. Tur att hon har Knut att leka med. Värre var det när De skulle följa med in på kaffe sen, då började hon morra i dörren åt tanige Knut. Fast vem tar det ”lilla monstret” på allvar egentligen?! Inte jag inte i alla fall!!!

Full fart skidprat…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.