Bamyl eller bränna…

 

Kom på idag att en dag går så himla mycket snabbare när man är ledig och det är ju lite märkligt. Dagen började ju tidigt och det med att jag hade ställt klockan för att inte försova mig till min massage som jag fick boka om igår till klockan 9 idag.
Thomas var tvungen att åka iväg på ett möte vid 11 idag som blev bestämt igår, och vi har semester… Mm, även det är en märklig semester med en massa möten och annat. Men när han åkte iväg så duschade jag och fixade till mig någorlunda, ja jag har inte använt smink på över en vecka för jag har ju semester och gift är jag ju redan hehe…
Sen kom Thomas hem lagom för att vi skulle packa in oss i bilen igen för att denna gång åka hämta Simon, barnens kusin som nu jobbar lite hos Thomas. Vi tänkte bjuda Simon på en lunch för att göra han sällskap och för att han sliter så bra på Willy Wonka’s fabrik.
Det som var pinsamt efter lunchen var när hela familjen och Simon skulle in på Nyströms bokhandel eller vad den nu heter och inhandla lite kontrosmaterial. Vad vi mer behövde var pennor som man kan skriva på en glasruta och som går att torka bort. Jag är ju av den arten som tänker att behöver man något så får man köpa det och inte titta på priset men det är inte min kära make inte…
… Nej, där i kassan började han gorma som om han hade blivit skadeskjuten av en gammal gubbe som siktat snett. Japp, han flög i taket när han såg var paketet med pennor skulle kosta och vägrade. 270 kronor för 6 pennor, ja jag kan hålla med om att det var dyrt men som sagt vi kan inte skriva med kärlek och inte med luft utan helt enkelt så behöver vi en speciell penna och den var dyr.
Det slutade med att jag tog barnen och gick ut för jag tyckte det blev lite pinsamt när personalen fick dela dessa pennor och räkna ut vad vi skulle få ge för en penna, ja en penna fick vi nu ge 51 kronor för… Men som sagt jag gick ut och när jag gjorde det så vände sig kassörskan om till mig och sa: Ja, det är lite livat med små barn… Nu undrar jag om hon menar Thomas då eller… För barnen gormade inte över att pennorna var dyra…
Ja, nus sitter jag här och kväll är det också, vårt spontana härliga besök har åkt vidare och barnen har lagt sig. Stefan och Anna tittade in på en liten kvällsmat innan de for vidare hem till Ljungby för att stanna en natt och sen packa sina väskor för att åka vidare till Tunisien på en 2 veckors härlig solsemester… Gött, det hade varit!
I eftermiddags så satt vi ute hele eftermiddagen och bara va, det är semester det och vad trött man blir men förhoppningsvis så fick jag lite sol på mig så jag inte blir en ”Bamyl” i jämförelse mot vad Familjen Silvert är då de har kommit hem från en 3 veckors solsemester i Frankrike. Vill ju inte verka blek, bäst att pressa för i morgon kommer de hit på en grill lunch så äntligen barnen får leka en stund tillsammans.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.