Bananpaj…

Åter en dag i det mer lite blötare hållet. Just nu är det verkligen blött utan för det regnar och på det så är det kallt med. En tisdag som man helst vill hålla sig inne i värmen och under tak.

Idag har dagen varit så tyst här hemma länge för Liam skulle iväg på en lite busstur med förskolan och den skulle ta lite längre tid än vad de han skulle få vara på förskolan och då fick även Noel stanna den tiden.

Så jag och Thomas har haft en egen förmiddag för oss själva utan barn. Sker inte ofta alls och jag måste konstigt nog säga att det blir väldigt tomt här hemma då. Men även denna dag utan barn gick fort och även denna tisdag utan barn fylldes med oväntat besök av min pappa. Så det blev en kaffe vid köksbordet i lugn och ro. Pappa hade för en gång skull inte så brottom utan hade tid att sitta ner och tjöta bort tiden en stund.

Thomas var och ombesiktigade bilen och nu har vi blankt papper i ett år till, skönt. Sen så han Thomas fixa lite med några papper som skulle delas ut i föreningen och på det så han vi även ta en liten lunch här hemma innan det var dags för Thomas att åka till jobbet och för mig att hämta hem Liam och Noel.

I eftermiddag kommer mamma på lite kaffe besök som Noel hr beställt. Noel blev lite mormor sjuk i morse och undrade varför i hela fridens aldrig mormor kommer hit. Så jag ringde upp och frågade om mamma hade tid och komma hit på en lite kaffe efter jobbet och det hade hon. Så nu går Noel här hemma och väntar på att klockan ska slå fyra då mormor ska komma.

När vi får lite oförberett fika så där så tänkte jag att jag skulle baka en banan paj till kaffet, det är nog uppskattat av både små och stora tror jag?!?! Därför hinner jag inte sitta här mer och fördriva tiden utan måste sätta fart.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.