Bandvagn från försvaret & lite annat!

Lördagen har snart sprungit förbi oss och jag fattar inte riktigt vart tiden tog vägen men den har säkert funnits det är nog bara jag som missat den.

I förmiddags tog vi oss alla ut och åkte för att åter igen köpa lite prylar till hemmet och till Jonny som fyller år idag. Thomas och barnen släppte av mig på A6 för att de skulle åka vidare och köpa en hand controller till PS3 spelaren på Media Markt.

Jag fann present till Jonny och i väntan på Thomas fann jag även två toppar till mig så jag hade ett smiley på läpparna när jag kom ut från A6. Det var full aktivitet på a6 och vi gick runt och kollade lite. Thomas ville gå förbi brandkåren som också var där och hade utställning. Han frågade vad det skulle kosta att ta hit brandkåren till vår förening för utbildning och kan Ni tänka det är gratis för bostadsrättsföreningar. Det tycker jag är helt fantastiskt suveränt!

Sen gick vi vidare till försvaret och pratade lite med de som hade hand om minhundarna, det var väldigt intressant att lyssna på och till sist så gick Thomas och barnen för att testa på att åka band vagn med försvarets bandvagnar. Det var väsligt uppskattat av mina små killar och min stora kille, ja Thomas vart jätte glad att få åka med.

Sen hem för att göra middag och till middag fick vi två gäster, syster Kitty och Knut kom men det var inte Knut jag tänkte som gäst nr 2 utan grannen rakt över kom Inger och det var trevligt att tjöta lite. Sen gick Inger och Thomas och gjorde lite pappers arbete som de håller på med i styrelsen. Barnen har gått ut och jag har satt mig här efter att fixat lite disk och så.

Ska snart ta och hoppa in i duschen för att göra mig i ordning tills i kväll när vi skulle gå på lite fest. Victoria ska passa barnen för första gången själv efter mycket tjat och som tur är så har grannen under lite bakjour om det skulle vara något Victoria behöver hjälp med. Nu ska jag ju inte stanna ute så länge men man vet ju aldrig. Det blir något nytt både för mig, Thomas och Victoria. Jag att släppa lite på ansvaret och Victoria som kommer att ta ett stort ansvar…

Men det kommer nog gå bra, hon är ju super duktig som barn passare och har ju gjort det flera gånger innan men inte på kvällen då.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.