Bara jag & monstret kvar…

 

 

Funderar på om jag ska ta på mig och koppla Stella för att gå ner och ta en liten kaffe hos Kitty, jag har ju inte så mycket för mig ändå. Det som finns att göra kommer förmodligen att finnas kvar när jag kommer hem ändå, det gamla vanliga en massa husgöra.

Min kära moster Ann och gubben har nog gått och blivit globetrotter på senare år. För nu har jag fått ett mess i natt att de var i London på en liten tripp. Kul för dem, önskade att jag varit där med. En favorit stad hos både mig och Thomas, så det får nog allt bli någon tur dit igen när både tid och ekonomi finns igen…

altalt 

På måndag hoppas jag på sol för nu har jag tagit ledigt från jobbet och hade tänkt att göra en liten utflykt med barnen till Astrid Lindgrens värld, de har aldrig varit där och inte jag heller när jag tänker efter. Så håll tummarna på att det kommer att var sol, sol och åter sol. Sen har jag bara att traggla mig igenom tisdagen och sen kan jag sätta mig med gott samvete och lukta semester många härliga veckor!

 

Nej, men nu ska jag allt ta och slå en pling till syster Kitty så hon kan sätta på kaffet åt mig…

En kompromiss är konsten att dela en kaka så att alla tror de har fått den största biten.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.