Bara lite babbel här…

 

Idag har det varit en väldigt givande dag och jag är mycket nöjd med ABF utbildning om ”Valberedning”. Dagen gick fort och jag sög in information och noterade en hel del. Men när man har kul går tiden fort och så vart det även idag.
 
Efter ABF gick jag och gjorde lite privat BST hos Marie på stan och slängde i mig en kopp kaffe innan jag satte mig i bilen för att fara hem till min trötta men allt så glada familj.
 
Thomas hade somnat på soffan efter att alla hade gått hem från kalaset. Men det hade gått kanon bra sa Thomas på kalaset och Noel var mer än nöjd, det tycker jag är kul.
 
Outi passade på att stanna till med barnen på vägen hem för vi har ju inte heller setts på evigheters evigheter. Lika kul och lika givande som vanligt men även där gick tiden fort och de skulle åka hem till Nässjö innan klockan blev allt för mycket.
 
Satte barnen på att städa av lite medans jag själv satte igång att dammsuga, Thomas tog sig en mikro paus och sen åkte Noel och Thomas för att köpa lite god mat till oss. Mumma god mat och det blev från Hot Asia, det enda som blev lite fel var att Thomas beställde fel mat till barnen se det vart bara grönsaker till dem och det är ju inte det mest populära. Men det är stora portioner så det räckte att dela med sig från oss så alla blev måtta och goa.
 
Kitty ringde mitt i allt och ville spela lite Buzz och det är ju super kul så det tyckte jag lät perfekt. Idag var det Kitty som vann över både mig och Thomas men det var hon väl värd…hehe
 
Nu sitter jag här och jag är super trött, men kan inte gå till sängs än så jag tänkte att jag fördriver tiden här liten stund innan. Borde börja slå inte alla paket som Jamie ska få av familjen Jonsson i morgon på hans 6 års kalas, men funderar starkt på om jag ska göra det i morgon innan vi åker. Jag har mindre lust att dra  fram allt för att slå in paket nu när jag är så trött…
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.