Bara mer & mer förälskad var dag som går…

Åter en kväll på gräddhyllan är snart till ända och en snöig sådan. 1 mars idag och våren känns allt för avlägsen om jag tittar ut genom fönstret.

alt
 Jag har ett minne för ca 7 år sen och det var den 6 mars. Det var inte snö, det var inte kallt och kärleken sprudlade om mig, ja inte bara om mig utan även Thomas. Det var den dagen vi förlovade oss, den dagen som vi kom på att nu ger vi järnet för det är bra nu och kan bara bli bättre…
…Bättre har det blitt och jag vet att det kan bli än bättre för kärleken har inga gränser och vi har så mycket mer att ge. Ja, jag har svårt att fatta att tiden har runnit iväg så som den har gjort för oss eller för mig. Förlovad, gift, mamma, bilägare, bostadsrättsägare och så mycket mer…
alt
7 mars, då fyller maken år igen och även det känns som om det var igår eller kanske i förgår men inte ett år sen. Ja, anledning till val av förlovningsdatum för Thomas var i samband med något annat så att han aldrig skulle glömma det. Kan låta lite oromantiskt men det är det inte för Thomas har ett kort minne och vill inte glömma utan komma ihåg den här fina dagen och det är ju rätt romantiskt.
alt
Men ska jag vara ärlig var den dagen inte alls så himla romantisk när jag tänker efter vad som hände. För när jag tänker efter var det en så oromantisk förlovning och vi tillbringade den på var sitt håll. Thomas låg hemma och sov och jag åkte till Stefan och Ida för att titta på något program på tvn, kommer inte ihåg vad det var för program så det var säkert inte så bra.
Ja, nu var det inte så att vi var osams eller så utan vi hade faktiskt planerat den här dagen väl. Vi hade bokat bort på Ullinge värdshus och Stefan och Ida skulle följa med och göra oss sällskap den här fantastiska dagen.
alt
Men så blev det aldrig utan Thomas blev jätte sjuk med hög feber och var sängliggandes och ja, jag åkte iväg en sväng för att ända få lite sällkap i min glädje. Så vi bytte ringar där på plantgatans där vi bodde i sängen. Sen vände sig Thomas och somnade om och jag åkte iväg en sväng.
Fast bara för att det inte var så romantiskt behöver det ju inte betyda att det inte var bra. Nej. Det här glömmer vi ju inte i första taget så det har ju ändå fört med sig något gott av en sådan här annorlunda förlovning.
Middagen tog vi igen vid ett senare tillfälle på Ullinge värdshus och det var precis så romantiskt som jag hade föreställt mig. Men då vart det bara vi tv, god mat och härligt sällkap… min blivande make som nu är min make, min största kärlek!
Men som sagt, vädret?!! Vad ska man säga, en del gillar inte alls att prata om vädret för man kan inte göra något åt det ändå och det är ju sant. Men visst är det okej att prata om vädret för då har man ju i alla fall något att prata om och det är ju bra. Vädret för oss samman så visst kan man prat om vädret…
Nu, natt, nu sova!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.