Barka hän?!

 

Nu får det f*n vara nog, det tar ju aldrig slut med snöandet här på gräddhyllan. Inte har det kommit någon och skottat innegården heller, tur att jag har en stark son som har varit ute i någon timme och skottat men synd att han inte får betalt bara. Liam är en jäkel på att skotta de må jag säga…
Har idag inhandlat en ny tvättmaskin och det innebär att min storarumsmatta ligger allt längre och längre ner i vår inköpslista, det tar ju heller aldrig slut dessa tråkiga utgifter. Men jag har ju i alla fall en tvättmaskin och då kan jag ju tvätta och på så vis ha rena kläder, så vart er en storarumsmatta mot en tvättmaskin??!!
Jon och Catharina kom och hämtade hem Stella och då passade Jon på att hjälpa oss med att köpa in en tvättmaskin så att Thomas slapp bära det tynga åbäket själv. Fick även i väg den gamla till sortergården så slipper mammarika gå och reta sig på att det stå en massa skräp lite här och lite där.
I morgon är tanken att vi ska på kalas i Norrahammar men vi ska nu avvakta för att vart vädret barka hän, det här är ju inte det ultimata vädret att åka runt i. Thomas ska snart ta bussen ner till staden och gå på bio, ”Snabba Cash” och jag och barnen ska vara hemma och kurera bort våra förkylningar, i alla fall jag och Noel som är snuviga och kanske en aning febriga.
Fundera på om man skulle göra lite scones och te nu när det är sådant busväder ute och gotta sig med inne?!?!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.