Barn & April!

Fick ett roligt sms från Outi innan där hon berättade att hennes yngste son skulle skoja ett april skämt med henne. Alexander lurade Outi sen så sa han: April, April din idiot. Jag kan lura dig om jag vill! Ja, det blir ju lite roligt när barn säger något och så är det inte rätt sagt.

Eller när något barnen säger väldigt allvarligt och de använder fula ord. Jag vet att det inte låter bra men ibland kan jag faktiskt inte mer än skratta åt det. Fast jag försöker gå undan och göra det. Häromdagen när de hade en stor polisövning utanför oss så tittade Liam ut och såg alla dessa poliser. Då säger Liam väldigt alvarligt med en låg ton: Jävlar vad många poliser mamma!! Jag blev lite ställd och sa: Va sa du Liam? Jo mamma sa Liam, Jävlar vad många poliser det är där ute.

Då vart jag tvungen att gå ut i köket och skratta lite för det lät så fruktansvärt dum även om det han sa en svordom. Ja, se barn tar efter allt man säger så det gäller att bita sig i tungan både en, två och tre gånger. det är väl oturligt nog inte sista gången som Liam eller Noel kommer att säga något dumt men jag hoppas att de tids nog lär sig vad som är rätt eller fel.

Solen skiner himlen är blå och jag är så himla glad då!! En liten parantes, nu vet jag att våren är här. Pappa ringde och han har sett den första ärlan för i år ja inte bara sett utan även hört!!. Det är tidigt men så härligt!!!

När du trillar ner på någon räcker det inte att säga att du inte kunde hjälpa det, när allt kommer omkring kunde han förmodligen inte heller hjälpa att han hamnade under dig.
 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.