Barn är helt underbart gött!

Jaha, då har man överlevt en dag på gräddhyllan och haft det riktigt kul. Har haft lite nostalgi här för mig själv och barnen och små skrattat en del. Dels så har jag tittat på gamla kort för jag skulle leta upp ett specifikt kort på Suvi någon gång för länge, länge sedan och fann det. Då blev det att man tittade på en massa andra kort och ångrar att man har gjort sig av med hälften av alla gamla kort som jag en gång i tiden har haft. Samtidigt till detta har jag då spelat en himla massa gamma l musik och fått ännu mer nostalgi i mig.

Det har också varit himla så skönt väder ute, kallt och friskt men ack så härligt med solen på himlen. Bara det har gjort att dagen har varit helt underbar. På detta har jag haft en ledig dag från jobbet och det är ju inte fy skam.
Det var ett kul möte när jag skulle hämta hem Liam och Noel från förskolan då jag stod ute med Noel och väntade in Liams grupp som hade varit i Järabacken och åkt madrass. Då kom en av förskoleläraren fram och talade om att när han sa till Liam att de skulle gå och åka madrass i Järabacken så hade Liam tittat på Ronny och sagt: Får jag följa med, jag ska ju bara vara en liten stund idag på dagis. Japp, hade Ronny sagt det får Du och då sa Liam, men va kul för mamma behövde vara en liten stund för sig själv och vila… Underbart!!!
Barn säger så härliga saker och en till sak som jag skrattat åt idag var vad Outis lilla härliga son Alexander hade sagt på sin förskola var följande: Alex och de andra barnen hade sett Outi åka förbi förskolan tidigare idag. Ett av barnen frågar: Vad jobbar din mamma med? Alex svarar: Ett helt vanligt jobb. Barnet frågar igen: Jamen, vad gör hon där då? Alex svarar: Hon styr planeten…
 Optimisten tycker det är underbart att törnbusken har rosor. Pessimisten tycker det är förskräckligt att rosenbusken har törnen.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.