Batteriet!!!

Idag är det en sörjande dag, inte ens vädret är med mig på gräddhyllan. Idag, den 14 mars 2011 skulle vår säng komma. Den sängen vi väntat på såå länge och så gör den inte det nu. Nej, den är mer försenad. Det är andra gången nu och snart börjar jag tror att det inte finns en säng längre.

Är trött på att ligga på golvet, vill ha en ny säng och jag vill vara utvilad. Idag känner mammarika sig som ett utsketet äpple och mammarika som har varit i paradiset för att ladda upp batterierna. Undra vad det var i de batterierna?!?! Kanske något sövande?!

Mammarika har inte gjort många knop idag inte. Nej, det som har hänt är det gamla vanliga… vakna, barn, frulle och sådan som inte är så kul att veta. Nu har det varit en egenstund för mammarika och även här har det inte hänt något roligt då mammarika bara suttit mest. Fast inte på samma ställen, nej mammarika har förflyttat sig från a till c.

Köksbord, soffan och datastolen. Det blir rätt och slätt A-C!

Men nu är det snart slut på sittandet för mammarika, Noel ska snart hem från förskolan så det är bra att ladda för en kort promenad i vädret som kunnat vara trevligare!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Batteriet!!!

  1. Addie skriver:

    Ju dyrare sängen är, ju längre tid är leveranstiden. Kan itte ringa och kontra med att om inte sängen dyker upp så kör vi en avbeställning. Det bruka påskydda processen en aning.

    Stavfel på inlägget på datumet. den 147 mars?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.