Bekymrad!

Jamen, då var det söndag kväll och helgen är lika fort över som en fis lukt från min make…

Arbetat mest hela dagen men han så klart med lite mys i soffan med mina tre favvokillar här hemma på gräddhyllan. I morgon är det måndag, som om Ni inte visste det. Men det är det och då är det tidigt ner till gruvan för att göra ett långt, långt pass. Men det ska jag inte deppa för, för när passet är över har jag något kul att se fram mot.

Kära Annette från Löckna ringde idag och tyckte vi skulle gå på bio då hon hade två biljetter som snart går ur datum. Det tackar man ju för och säger att visst hänger jag på det. Om det finns plats så blir det nog den där svenska filmen som utspelar sig i Thailand.

Idag pussade Thomas mig på munnen, ja det brukar vi göra men jag tror inte Noel har tänkt på det så där märkbart. Men idag såg han det och så la han händerna för ögonen och sa: Åhh… nej, jag vill inte se!!!

Då kan man ju inte låta bli att pussa lite till på sin kära make… Mooohhaaaa

Är bekymrad över min lilla sessa Stella. Tror hon kommer in i en depp period igen och med det också löpningen. Alltså inte löpa som i att springa, utan löpa som i att vara dräktig om någon inte vet vad jag menar med löpning.

Stella blir så deppig, hon vill bara vara för sig själv. Man ser att hon är sur, ledsen eller bara irriterad över att vi andra andas i hennes närhet. Finns bara en sak som kan muntra upp henne då, men bara för en mikrosekund. Det är att ta en bit av den finska korven som vi har som pålägg. Det är förövrigt gudagod och finns att köpa på Lidl. Men de har något liknade på andra butiker men de är inte lika goda som den på Lidl.

Men nu är hon hos söta Outi i natt för att inte behöva vara hemma allt för länge själv i morgon då det är långdag på gruvorna både för mig och Thomas.

Nu ska jag läsa några rader i min bok innan det är dags att sluta ögonen och möta John Blund!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.