Belöningssystem i from av popcorn, är det bra?!

 alt

Då är det snart slut på lördagen den 10 april 2010 och snart vaknar jag upp i morgon då det självklart är söndag. Söndagen kommer vara ganska okej för min del fast jag tror att Thomas, Liam och Noel kommer ha det så mycket roligare än vad jag kommer ha. De ska på kalas och jag ska jobba så det säger ju sig själv…
Det har inte varit speciellt varmt idag och jag fick ett sådant sär sug på att ha mysbrallor på mig och softa i soffan med lite varm te innan. Men det var ju bra att gömma den tanken långt bak i hjärnbalken för jobbar man till sena kvällen så gör man och då är det inte några mjukisbrallor och soffa som gäller inte.
Men när jag väl kom hem här innan i kväll så tog jag mig en varm dusch för att bli lite varm igen och sen på med morgonrocken i stället, det är inte fy skam det heller.
Thomas hade förbarmat sig över högen med tvätt vilket gjorde mammarika överlycklig, jag tror nog att Thomas såg små vita moln ovanför mig och en doft av rosenblad, så sprudlade jag när tvätten var borta. Det sura och det mest komiska är att tvätten tar aldrig slut för snart är det åter igen en hög, det blir så när man har två små barn som leker sig fram i livet och två vuxna som kanske spiller då och då en liten fläck här och var på dukar och annat tvättbart…

alt

Ja, vi har belöningssystem i vårt hem…  Dammsugning, tvätten och annat är värt lite lördagspopcorn så vill Thomas ha det får han ligga i under veckan…

Det som var än roliga att se är att Thomas har börjat packa ner vinterkläder och det gillar jag, det blir pluspoäng för Thomas och snart kanske han får en påse med popcorn som bevis på min uppskattning?!?!
Så, nu är det sängen som gäller för som sagt gruvan kallar!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.