Benjamin Buttom & jag!

 

Vem är Benjamin Buttom?
Ja, det har jag tagit reda på nu tillsammans med den jag älskar mest förutom då mina kära små barn.
Benjamin Buttom var en fantastisk person som fick mitt hjärta att ömma och mina tårar att rinna. Den mannen och den kvinnan han älskade gjorde mig helt varm. Benjamin Buttom finns inte på riktigt men om han hade gjort det så må jag säga att det var en storslagen man, en storslagen man med ett härligt hjärta.
Vi har titta på filmen ”Benjamin Buttom” och det var en bland de bättre filmer jag sett och då är jag kräsen. Det som förvånar mig är att jag har haft filmen hemma säkert i ett halvår och inte sett den innan för att den inte har lockat mig men så satte Thomas på filmen efter att familjen Strandqvist åkt hem och barnen var nattade.
Det blev bara en liten paus i filmen då Farbror Bus ringde och pratade lite med Thomas, då passade jag på att pudra näsan och fixa till lite sallad för att sedan bunkra mig i soffan igen. Så jag må nog ge den 5 Jonsson av 5 möjliga när jag sitter här och reflektera över vad som utspelat sig.
Nu är klockan mycket och det är dags att ta adjö av världen än en gång för att åter igen få vakna upp med dem jag älskar mest, min familj, mitt liv!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.