Berocca!

Jaha, då blir det att vabba lite i morgon då. Noel är så himla hostig och snorig, lite febrig och allmänt nedsatt. Lika så jag så vi får väl slå våra kloka huvuden ihop i morgon jag och barnen och bara kurera upp oss från snorträsket.

Nu är Thomas i alla fall frisk från ”stackars män jag har snuva” och det hjälper ju till att en annan få orken tillbaks, inte lätt med en vuxen man med förkylning att klara av. Ett tag tänkte jag ringa Poolia om hjälp men sen så tog jag min en ”Berocca” och orken kom tillbaks.
 
Onsdag i morgon, även kallad lill lördag, men för en mammarika är det inte en lördag utan en helt vanlig dag i veckan då allt ska flyta på som vanligt. Inte något gott, inte någon helgvila utan helt enkel och arbetsam.
 
Blev lite full i skratt då Thomas kom hem med fyra semlor efter jobbet för att överraska oss då jag har gjort det samma till Thomas. Så vi ringde upp Kitty som fick smaka av den 5e semlan som blev över. Har ju lagt ner rätt mycket pengar på de där semlorna idag men gott ska väl kosta?!?! 84 kronor för 4 semlor och så blev det dubbelt idag då, kan ju inte annat än skratta. Fast nu får det allt räcka med semlor tills nästa år då det är dags igen…

 

Ingenting kan få en sjuk man så snabbt tillbaka till arbetet som att veta hur mycket arbete hans fru har åt honom om han stannar hemma.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.