Beslut om ditt & datt!

Usch fy och ve, tisdag och jag ska jobba kväll! Har ingen lust med det utan tycker att påskhelgen var alldeles för kort och tiden bara försvann. Inte nog med att jag jobbar kväll, jag jobbar även kväll i morgon med och just nu i denna stund känns det tungt. Men det blir säkert bättre om en stund, det brukar det bli… Eller inte kom på att jag jobbar ju även helgen, vad tänkte jag på när jag gjorde schemat då?!

Ska snart lämna barnen på förskolan för att bege mig neråt staden. Har ett schema som ligger över mig som ett stort mörkt moln. Det borde varit klart för länge sedan men verkligheten gör det svårt att få till det. Inget jag kan råda över men dock tungt att bära på.

Vad jag har att se fram mot nu är väl att vi ska köpa en laptop, kul med nya prylar! Sen så har vi börjat planera lite renoveringar här hemma och det är ju ännu roligare. Till och med Thomas är positiv för detta projekt och har nog talat mer gott om det än jag, det är verkligen ovanligt hos oss. I detta lilla projekt så önskar jag då lite nya möbler som vanligt, så jag hoppas att gubben är inne på min linje där med.

Vad det gäller företaget som Thomas har blivit erbjuden tror jag att det lutar mot ett nej och det är jag glad över. Blir lite rädd för nya utmaningar som kan bli osäkra, skönast att veta vad som händer och vad man har. Det är ju denna vecka som han ska ge besked och vi har pratat om det i helgen.

Ja, nu har även Thomas tagit ett viktigt beslut till i livet! Thomas ska inte göra Vätternrundan och har bestämt sig om detta nu i denna stund som jag skriver. Det blir för stor press tycker han och jag förstår han precis, helt upp  till han själv att avgöra. Han ska i stället cykla runt våra tre dammar på torpet för att sedan paddla med kanoten runt i den stora därefter simma fyra varv och till sist springa markerna runt Karlslund. Ja alla sätt är bra utan de dåliga och påhittig är ju han med.

Nu åter till verkligheten, jag sitter fortfarande i min röda morgonrock och inte har jag fått något kaffe i mig heller. Det är ju på tok för tokigt!

Kvinnor kör bättre än män, för de slipper hålla ögonen på de kurvor som sitter brevid dem.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.