Bibeln har kommit till mig… Yheee

Nu är det klart, nästan i alla fall. Det är bara maten som vi ska bjuda på i kväll men den gör jag lite senare när jag vet lite mer exakt tid gästerna kommer.

Liam är på Monkey Town med Noah, Noel fick stanna hemma den här gången så det blir ju Noels tur nästa gång det är något roligt på G.

Idag kom bibeln till mig, den låg där i postfacket så vackert och glänste. Äntligen är den här, som jag har väntat på att få läsa denna vackra, roliga bok. Ikea katalogen har kommit till mig!!!! Tack!!

Thomas var hemma på en snabb lunch och ilade iväg nästan lika fort som han kom hit. Gjorde eget potatismos och det gick ju bra av de potatisar vi har hackat upp från torpet. När Thomas sen slutar idag ska han åka förbi bolaget och köpa in lite gott att dricka i kväll. Det är väl hundra år sen vi köpte på oss något, eller rättare sagt jag ville ha något drickbart. Så jag beställde lite cider och en flaska rött. Jag vet ju inte vad Anna tycker så mycket om. Stefan vet jag tycker om öl så det får Thomas köpa till sig och Stefan.

Nu ska jag ta på Noel och släpa med mig han till soprummet, han kan behöva lite luft till innan det blir kväll… Undrar när Liam kommer??  Har varit borta i tre timmar med Noah nu, det är tomt utan två små livliga pluttar.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.