Bikinilinje & natti natt!

 

Ett, två & tre allt är klart för natten!
 
Nu ska jag hoppa i säng och jag har gjort alla mina sysslor så som en tam fru bör göra.
Kläder till barnen är framtagna, extra kläder är packade, matlåda fixad till mig och maken och disk, tvätt och annat husgöra är på sin plats.
 
Ja, till och med barnen har somnat och det är väl det ultimata men det tog tid för Noel måste jag säga. Thomas är taggad för i morgon ska han vara borta hela dagen och kvällen lång. Det är inventering på gång och det kan ju sluta hur som, man vet aldrig när det är klart.
 
Men han får ta igen denna arbetsamma dag på fredag så han ska ta med sig sin personal och sig själv på spa… inte helt fel. Jag frågade vad han hade tänk att göra för behandling och han pratade om att göra bikinilinjen… Får väl se när det är lördag kväll om detta är sant?!?! Ja för när han kommer hem sent på fredags natten har jag inte lust att utforska detta mörka ställe. alt
 
Så gott folk, natti natt…
Tillbaks i morgon förmodar jag om jag inte somnar på soffan…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.