Bild!

Äntligen har det varit tisdag och tisdag kväll…

Idag vart det första kvällen på Medborgarskolan och foto-kursen som jag och Ida har anmält oss till. Det var mycket intressant redan första kvällen och jag ser fram mot de nästkommande.

Dessvärre insåg jag att nästa tisdag kan jag inte delta då vi ska åka till Lund med Noel för inskrivningen är tidigt på onsdagen och därav måste vi åka på tisdagen. Men jag ska be Ida att notera och notera och återberätta och återberätta allt vad som sägs under kvällen. Kanske ska be henne videofilma hela kvällen?!?! Mm, det tåls att tänka på…

Har idag varit flitig, hela dagen lång. Upp vid halv åtta och skickade iväg kidsen så även de får sig lite lärdom. det var ju även skoljoggen idag som barnen deltog i, det handlar om att samla in pengar till barn som har det sämre ställt i både pengar och andra tråkigheter.

Nåväl, de var i skolan och det var inte jag. Nej, jag tog bilen till Eko för att inhandla lite nödvändiga grejer och lite icke nödvändiga grejer men som förgyller hösten som komma skall och alla andra dagar med.

Hittade nu något fint som vi kan lägga läxor och andra viktiga papper som rör barnen för veckorna som kommer och går. Tycker det bara flyttas omkring och så missar vi något viktig, mindre viktigt eller bara något som vi kan behöva veta… Så nu har jag en alldeles ny vit och fin låda på bänken i köket som det står ”LIVING” på, precis det rätta ordet och precis lagom stor eller lagom mindre…

Hittade ju även lite mys i mörkret. Två fina lyktor som livar upp stämningen till 100% mys. Passar perfekt i mitt kök och på bänken intill lådan. För att fortsätta matcha fick jag ju byta ut brödboxen så även den föll in till lådan. En ny fin vit låta där det står ”BOX”, perfekt med en ”BOX” till brödet = ”BRÖDBOX”, vitsig jag är.

Ja, det slutar inte där… Nej jag slog på stort när maken inte var med och höll i slantarna… Finns ljusa stunder då mammarika inte är övervakad av min mer ekonomiska make när det gäller inredning och framför allt krukor. Hade ett sug efter nya krukor till köket, men även där tyckte jag att det fick räcka med det jag redan plockat ihop.

 

Det fick bli en lite mindre vit låda där det stod ”BOX” på, då jag behövde det till att ställa diverse tillbehör till matlagningen. Det kan ju också behövas piffa upp lite tycker jag och så vet vi vart var grej finns och så spills det inte på bänken så att vi kan spara lite på disktrasekontot… Så smart mammarika är, så ekonomisk mammarika är (i alla fall ibland) och så snygg mammarika är… Eller?!

Ja, sen vart det vidare i alla fall till matvaruhuset Willys på A6, behövde ju lite annat än inredningsprylar. Det behövdes ju lite inredning i kylskåpet som går att äta. Nu har vi mat för hela veckan ut och behöver inte oroa oss för att vara hungriga… Gött!

På eftermiddagen hade vi celebert besök av Katta och Pascal, det var mycket givande och mycket kul. Inte bara för Liam och Noel utan även för mammarika som fick tjöta av sig lite tjej och mammatjöt… Måste ju ventilera om allt mellan himmel och gjord, inte sant?!?!

 

 

Nähä, nu är klockan mycket och det är mycket på agendan i morgon. Möte på KV och efter det är det jobb, jobb och jobb som gäller ända till sena kväller…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.