Bilder och jägare

Hej på Er alla!

Åter en längre tystnad från mitt håll…

dsc_0172

Ja, det beror på mycket att jag inte kommer till skott här. Hjärtat vill skriva, men det har tagit lite paus i min skrivarglädje. Tror det beror på att kära mor lönade oss här och gick vidare till de gråna ängarna långt där borta med sina nära och kära.

Hur som helst, nu är jag här igen. Den här gången ska jag dock inte tala om att jag snart är tillbaks, utan jag kommer tillbaks men har inte en aning om det blir idag, i morgon eller någon annan dag i denna fina höst.

dsc_0252

I fredags vart jag ledig från allt och lika så Annette, så vi passade på att ta en tur med kameran och målet vart Torpa Stenhus för att försköna detta gamla slott. Dock han vi inte alls så mycket som vi hade hoppats på då regent ÄNTLIGEN (ja, jag har längtat efter lite blött från skyn) kom och det med bravur. Det bara öste ner och alla jordens växte skrattade av glädje.

 

 

 

Men vi han i alla fall med några shoot och på de några som jag tog fick jag nog några som jag gillar och behöll. Älskar bilder från och av naturen. Hade lite tur att det var en annan fotoentusiast som hade med sig en finfin kärra och parkerat den i en alle som är såå fin nu på hösten. SÅ jag passade på att smyga dit och smygfots lite. Kan dock då inte bestämma över rekvisitan som stod bredvid bilen, så den fick vara med på bild vare sig jag vill eller inte ville.

img_1739

Sen efter en dag med Annette vart det torpet med hela familjen. Alexander hade vi med oss också då mamma Outi var på vift ända uppe i Falun. Men vad gjorde väl en helg utan Outi, vi hade det s bra och banen hade det så sköj. Att vara ute när det är kolsvart och leta efter varandra kan nog få vilket barn som helst att må bra i skälen.

dsc_0125

Men att få med barnen på bild kan vara hur svårt som helst… Gjorde ett litet försök, men att sitta still och vara tålmodig är inget jag kan säga att mina små pöjkar kan och vill. Så snabb på knappen och hoppas att de fastnar…

dsc_0144och rätt vad det var så dök även kära maken upp och även han fick snällt ställa upp sig och bli förevigad… Fina motiv att ta på, men inga höjdarbilder, men de bjuder jag på ändå!

dsc_0219

Det vart inte bara bus, lek och slapp. Nä, det jobbades lite här och var också. Alex tog på sig rollen som att förgöra all ogräs som växer runt omkring där jag inte vill att det ska växa!! Tack för det fina Alex.

dsc_0027

Nu ska jag fortsätta med att röja här hemma. Igår vart det sovrummet som fick sig ett rejält ”döda allt damm” idag har balkongen fått sig ett lyft fen gamla torkade blad och annat som hamnat där jag inte vill det ska hamna.

Sen har jag Noel hemma, eller rättare sagt Noel fick lämna skolan idag då han inte mådde bra. Så då har jag ju han att umgås lite med. Liam har jag suttit och läst med inför ett prov i morgon och kroppen, blodet, celler, huden, skelettet och musklerna. Lite intressant att uppdatera sig om detta.

14358679_10154035332958915_4300765920035105922_n

Borde dock inte plugga kroppen på människan, då jag och maken snart ska skola oss till Jägare. I oktober sätter vi igång för att ta jägarexamen, vilket ska bli både spännande, kul och framför allt lite pirrigt att sätta sig i skolbänken igen efter alla år. Hoppas på godkänt och ett examensbevis i alla fall…

Tack och hej, nu ut med hundarna sen laga middag till mitt grabbgäng!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.