Bitch!

Vart ska jag börja?!?!…

Aj, aj, aj, det gör ont och nu ska jag vara en riktig gnällkärring för en stund. Någon gång måste man får vara en bitch, just en sådan där bitch man inte vill bli men känns så skönt att få vara ibland.

Idag hatar jag de personer som kört på mig, inte en gång utan två. Jag önskar att de ska få världens alla flatlöss som finns och att de ska bygga bo där det mest intima finns. Då kanske de har eller få en aning om hur jag har det 365 dagar om året, mer eller mindre.

Idag har det inte skett mycket, men jag har deltagit en stund med familjen. Thomas fick köra mig och barnen till tennisen då jag har svårt att köra bil idag. Gick ju bra att sitta där och titta ut en stund för att sedan bli upphämtad efter träningen.

Tog mig en liten promenad, tänkte att det kanske skulle hjälpa lite, luft och motion brukar göra gott. Men vädret vart inte på min sida och det var rent ut sagt svinkallt ute.

Därefter vart det horisontellt läge för min del. Lite trallala tabletter för att lindra det värsta. Sen kom maken (så kärleksfullt) och la en filt över mig. En liten Stella och en liten Seppo bredvid mig så jag inte skulle frysa. Det kallar jag kärlek till sin fru.

Jag gjorde dock en sak till för oss alla här hemma på gräddhyllan. Något jag aldrig gjort själv i hela mitt korta liv. Något som gjorde så jag kände mig väldigt, väldigt mycket vuxen.

Jag fick nämligen för en himla massa år sedan en julklapp, kan ha varit av mina föräldrar eller av mina gudföräldrar för det var sådant vi fick när vi var små vilket jag blev glad åt när det var dags att bygga eget bo.

Jag fick en lergryta och den grytan har hängt med mig genom åren, från bostad till bostad, helt orörd, fin och inga spår av liv. Men idag så slog jag på stort och fick för mig att ta fram den och testa den då alla på jobbet pratar om hur god maten blir i lergrytan.

 

Det må jag säga, så rätt de hade!!! Fick fullport, Liam tog om en gång till av kycklingen och när mina barn tar om kött så betyder det att de gillar vad de äter. Alltså har Liam och Noel den bästaste, finaste, coolaste mamman på hela gjorden som gör mat i en lergryta 2012. Tror att den är tillbaks för att stanna igen!

Nu har jag varit gnällig, nu har jag varit positiv. Kan bara säga EvenSteven!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.