Bländare, slutartid och iso!

Tisdag och idag var det sista dagen på min lilla foto-utbildning. Ser fram mot att få en invit fram till våren för att gå en fortsättningskurs, alltså steg 2…

Fick ju i alla fall beröm för läxan vi fick sist, porträttbilder på en bröst och en helkropp. Hade ju tagit med mig Noel i lördags och det må jag säga det är inte lätt att fota barn. Det var en rejäl utmaning bara det…

Sen är det ju kul att få börja i vår då allt börjar bli färg utomhus och ljuset är bättre än vad det är på höst och vinter.

Det kanske inte ser så mycket ut det här, men då ska Ni veta att allt är egeninställt på bländare, slutartid och iso. Det gör man inte så lätt som nybörjare som jag. Så visst är jag stolt att ljuset blev bra och framför allt att jag fick två ögonblick att föreviga det hela på Noel.

Sen är det ju kanonkul att arbeta med bilderna efteråt. En bild i färg kan bli något helt annat i svartvitt. Två olika bilder på samma motiv helt sonika.

Med detta säger jag godnatt, i morgon är det farbror doktor som gäller för min del…

Natti natt!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.