Blandat…

Har gått och funderat i några dagar om hur det skulle bli om Sverige införde euron hit…

Jag har inte emot euro men jag är rätt hemma kär i den svenska kronan med. Alltså det är lätt att räkna om och tänka tycker jag. En del äldre kanske kommer att få lite svårt i början och många har svårt med förändringar. Det kan jag med ha men försöker att ändå testa på det ett tag, det brukar ju alltid att ändra tillbaks. Men inte i detta fall gör det ju inte det. Men om vi nu i Sverige vill ha euro är jag rädd för att handeln kommer att passa på att smyga höja priserna och det är inte snällt.

Det är ju inte direkt att lönerna hänger med i takten på prishöjningarna så det kan ju bli tufft för många om detta skulle infalla. Sen undrar jag vad vinner vi på att ändra valutan? Jag har inte hört någon sagt något som skulle få mig att önska att vi hade euron redan idag. Finns det någon som har svaret så önskar jag höra det…

Blev lite besviken över att Sverige förlorade mot de röd vita igår, det hade varit kul om de hade spelat skiten ur dem. Men nu är det som det är och jag lägger inte så mycket mer energi på det för jag är ändå inte någon fotbollsfantast… Men önskar ju så klart att vårt lag ska vinna.

Ja det vara bara lite blandade tankar…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.