Blåser bort…

Jösses vad det blåser ute och vad det har blåst i natt. Det är ju tur att det inte regnar för då hade det inte varit kul att ge sig ut idag.

Idag är det en kort dag på arbetet och det är jag glad för. Fast jag skulle egentligen vara ledig men snäll som jag är lovade jag hoppa in på ett möte nåra timmar och förstöra min annars så härligt lediga dag.

Det vart ju skönt att fått vabba igår när jag annars hade jobbat hela veckan. I morgon är det en kort liten dag med sen ska jag hem och slänga på mig mys byxorna och ha en go kväll med Liam och Noel. Pappa Thomas ska ge sig ut och äta julbord med sin personal, det var dags för det nu.

Själv ska jag nog ta och se en film eller bara slappa och zappa, det återstå att se vad valet blir. Det bästa av allt är att vi är lediga i helgen och det tillsammans och som grädde på moset har vi inte inbokat någon aktivitet utan kan hålla oss hemma och slänga bilnycklarna i någon mörk gömma.

Har haft den vaken natt men det är lite bättre nu i nacken och omnejd. Men när jag har legat och gått runt här lite så började jag fundera lite på Liams rum och blev otroligt sugen på att göra om där inne. Vill först sätta för väggen intill garderoben som man kan gå in i från ett annat rum.

Därefter vill jag tapetsera den och sen vill jag göra om lite runt om där inne och organisera upp alla leksaker. Men jag har inte sett hur än inne i min hjärna men det kan jag fundera på nästa gång jag inte kan sova. Men det jag har sett har verkat bra i fantasin… Kan hända att vi får köpa en hylla eller något annat så det går att förvara sakerna så det kommer upp från golvet. Japp, vi får se vad som händer här?!

Nu har jag snart slurpat i mig mitt morgonkaffe. De små är mätta och nöjda efter jag serverat lite frukost. Det som har varit lite jobbigt i dag är att Noel åter igen inte vill bli lämnad på förskolan. Det är tufft att övertala någon som blir ledsen och det är värre sen när jag lämnar och Noel klamrar sig fast i mina ben. Hoppas att Noel glömt det tills vi kommer och jag ska lämna… Jag vet ju att han har det så bra och trivs, jag tror bara att Noel har gått och blivit mammig igen.

Nu ska jag ta och göra ett ryck på mig själv och försöka göra mig någorlunda fin. Behöver ju inte gå ut med sov ruffs i skallen precis… Fast det kanske inte har någon betydelse i den blåst som är ute idag?!

 

Liksom en snödriva uppstår när vinden avtar så uppstår en institution när sanningen låtit vagga sig till sömns; dock blåser sanningen över institutionen och blåser till sist bort den.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.