Blåslagen!

 

Då har jag en blåslagen Liam i år igen…
… Förra året halkade han och smällde lös fyra tänder. I år vart det inte lika illa som tur är men vintern har ju i och för sig bara börjat så vem vet vad som komma skall?!?!
Hämtade Liam från skolan idag och det första jag ser är uppskrapad näsa, inte bara det ett rivsår inne vid ögat och ett rött märke nere på halsen. Han hade halkat på isen och kanat med näsan i backen. I kväll så började det bli blå rodnad runt näsan och lite ut på kinderna, det är min Liam det.
Det som är bra med snö och barn är att de får arbeta, vilket leder till att de somnar gott på kvällarna. Liam somnade som en stock lite innan halv sju, Noel är ju inte riktigt funtade som andra trötta barns så han vart precis inne här och försökte skrämma mig. Han var absolut tvungen att ha en kram till innan han kunde sova.
Tompa, min gubbe… Han har flytt fältet från hela familjen. Eller var det jag som sparkade ut han??! Nja, det är en tolkningsfråga det, men han är i alla fall hos Tommy boy för att titta på hockey ”HV71-LHC”.
Han blev jätte sugen och jag kan nog erkänna att ibland är det rätt gött med att vara gubbfri en kväll på gräddhyllan. Inte någon som ockupera tvn för att spela det där himla tråkiga krigsspelet. Soffan kan man sitta vart som helst i utan att nån tycker man tagit den bästa platsen och framför allt, ZAPPEN… den är min hela tiden och det är inte någon som rynkar på näsan och jag tittar på något allt för tjejigt!!
Så det var väl det hela, nästan hela… Mammarika var så snäll och stoppade barnen i bilen för att åka hämta hem gubben från jobbet. Inte bara det, vi tog vägen förbi nya Willys på A6 och passade på att göra lite inköp där samtidigt som jag fick chansen att se hur den butiken ser ut.
Näpp, en tur i soffan och ha det gött nu då!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.