Blåst på bullen

Ja, som sagt var, tala inte om i förväg om Ni ska baka bullar. För blir det någon ändring i schemat så blir det ingen bulle i ugnen. Det har jag fått erfara idag! Hade tänkt ta till mitt kreativa och göra några bullar igen. De stackarna som jag och Liam  gjorde sist gick ju åt på 3 nano secunder.

Idag när jag pratade med Kamilla i telefonen sa jag visst i ett svagt ögonblick att jag hade tänkt baka lite bullar i eftermiddag… man vill ju låta som en helylle morsa som bakar och strå i. Men det blev inte så, två hundar, två barn och en man så är det snavt med tid om man säger så.

Jag och Liam gick ut i pulkabacken och där mötte vi helt överraskat Noah och Addie, så jag nämnde även där att tanke var att göra lite bullar och att jag hade tänkt skicka ut barnen och Thomas i eftermiddag så de fick åka pulka en gång till. Tänkte inte mer på detta och det blev eftermiddag och de tre gick ut.

Då tänkte jag i mitt stilla sinne ”wow” en lung stund. Då finns det tid för mig att börjar damma inför helgens bravader… Sen så kom det fem kalla trötta hungriga killar in och tittade med stora öogn efter de nybakta bullarna. Ja tittade tillbaks på de och undrade varför i hela friden de bara varit ute 10 minuter. Men det var ju längre än så, tänk va tiden går fort när man dammar och städar alt. de där bullarna får allt smakas av en dag med mer tid. Jag har ju fortfarande kvar över halva lägenheten att städa… NÄR ska jag hinna det?!?!

Nä, mamma är lik sin mamma. Städar och dammar!

alt

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.