Bli kvitt!

Oh… Shit, lycklig fru Marika som bor på gräddhyllan med snart ett fungerande hem. Japp, det är sant, det börjar arta sig här i det så kallade datarummet!

Äntligen är det nya skrivbordet på plats och då innebär det att det har flyttats från storarummet och det börja se ut som ett storarum ska se ut.

Dock har det gamla hamnat ute i hallen så den nya fina hallen börjar se ut som ett förråd. Men det är inte långlivat då mammarika/fru Marika/ komendoran kommer tjata hål i makens skalle tills det är borta.

Men det är även något annat som stör mig är hemma… Alla dessa trådkorgar som har blivit över från garderobsrenoveringen. Men jag kommer även tjata hål i skallen om dem så de försvinner ner och glöms bort.

Det som är bra med att byta skrivbord är att vi gör en gigantisk stor utrensing av papper och annat dammtilldragande som funnits gömd bland all annan bröte.

Men icke vara negativ (räcker att jag är det i blodet) så har vi kommit en bra bit på vägen och jag börjar snart att trivas här hemma igen. Tror till och med att maken min tycker det är skönt att komma hem från jobbet nu och slippa se all röra som vi levt i.

Nog talar om stök, möbler, damm och renoveringar… Idag har det töat i Jönköping (till barnens förtret), all fin vit snö är nästan borta och kvar är en himla massa slask. Så detta innebär att jag kommer ha blöta barn och snart inga ytterkläder att ta på dem då de är ute och älskar att kråla sig fram i vått och torrt.

Men om jag sitter och skriver lär jag aldrig bli kvitt korgar och bord… Så hej hej!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.