Blir till mossa…

fem legender

Världens fem mest osannolika hjältar – Jack Frost, Nordan (även känd som Jultomten), Harry (Påskharen), Tandis (Tandfen) och Sandy (John Blund) – blir tvungna att slå sig ihop för att hindra en uråldrig ond ande kallad Beck (the Boogeyman) från att störta jorden i ett evigt mörker.

Dessa hjältar har hela familjen fått träffa idag. Ja, inte direkt hälsat på de med handen (de är ju osynliga) men vi har sett dem på bio idag. En mycket härlig, rolig och uppskattad dag från oss alla här på gräddhyllan.

 

chili thaiFörsta dagen på ledigheten tillsammans måste man ju njuta av. Inte vara hemma och städa när vi äntligen är lediga. Så idag har vi haft en familjedag alla fyra med bio och restaurangbesök. Buffè, kan inte bli bättre ju…

Liam och Noel åt så magen svällde säkert två storleka, ja kanske till och med på mig och Thomas med. Jag blev så mätt och nöjd att jag verken ville ha popcorn eller coca-cola till filmen sen.

 

matFinns ju så mycket gott att välja på och den där kycklingen i jordnötssåsen är ju så himla god. Liam och Noel blev speciellt förtjusta i de där smaklösa chipsen eller va det nu är som bjuds på vid riset. Liam hade fått smaka sådan hos sin fina vän Ishak. Så det är kul när de smakar mat från alla de kanter i världen.

mossaJa, sen har det mest varit soffhäng här för det tar på krafterna att umgås med familjen på heltid. Blir ju liksom så mycket roliga aktiviteter och hjärnan får gå på högvarv  vilket jag inte är van vid på ledig tid med mig själv den senaste tiden. Men i och för sig är det väl bra att hjärnan min får jobba lite så den inte mossar igen.

I morgon bär det av till Gistad för att umgås med fina Jonsson/Björkfamiljen. Det ser vi alla farm mot för då får vi ju även träffa den underbart fina lilla godingen Bobo. Noel brukar säga att han tycker Bobo är cool och jag säger inte emot han då Bobo är cool.

tomten är röd

tomtenSen den 24 blir det en bit ner i landet, men inte så långt utan till Skänninge för att träffa svärpäronen och familjen Jensen. Så den här julen blir vi många, fullt hus helt enkelt. Det ska bli så skojigt att vi alla samlas under ett och samma tak för att vänta in Tomten och alla hans klappar till barnen.

Så alla där ute i världen, jag önskar Er en fin söndag!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.