Blodbad!

 

Brr, inte kul alls att vara ute i den här kylan, det var -15 grader när jag åkte hem i kväll efter mötet. Men nu är jag hemma och inne i värmen, sköööönt!
Fick en jätte fint present av kära mor, eller det var ju inte bara till mig utan hela La Familia på gräddhyllan. Så när jag väl var hemma efter mötet fick jag snällt ge mig ut igen för att hämta upp den. Mor hade köpt en gris, inte en levande grus utan en död och styckad gris (usch vad det lät rått, och det var den ju när jag tänker efter för den var ju inte tillagad) och den grisen delade hon upp till oss syskon och henne. Det var en bra present då vår andra present blir en dyr, dyr repration på bilen.
Denna bil gör mig galen och inte är den lagad än heller så det är ett gissel hela bilhistorien.
Jaha, nu vart det en paus för att göra första hjälpen till kärleken min. Den stackarn, inte bara att han lider av för lite hårväxt på skallen utan när han skulle ta bord de stackars fjun som finns med barberaren skar han upp sig så det blev värsta blodbadet i badrummet och badkaret. Undra hur mammarika ska lägga om det när han väl är ute ur duschen för mammarika vill inte ha en nedblodad säng.
Nepp, nu är det nog dags för att fundera ut för mammarika vad hon ska sätta på skallen på sin kära make…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.