Blodet droppar…

Ja, sicken rolig dag.

Idag har jag och Alice varit och köpt en kattsele på Eko. Stella, ja hon är en hund men en liten sådan. Så lite att hundselen vart alldeles för stor. Men det funkade kanon med en kattsele, fin var den med. Den var röd och lite blank. Inte bara det, nu är det ju så förbenat mörkt och då syns verken jag eller Stella när vi är ute.

 

Så jag och Alice fann även en liten fin reflex dom även den är till katter, men som sagt är man liten så är man.

 

Köpte även in lite maskeradkläder och jox till Liam och Noel. De är ju bjudna på lite Halloweenparty hos en klasskompis till Liam. De har ju bott i USA så de firar nog lite annorlunda än vad vi brukar göra här hemma på gräddhyllan. Men det kan ju vara kul för de att träffas.

Noel passade på att pröva en del av utstyrseln… Skåda Dracula!

 

 

Ja, då är det fredag snart och det ser jag farm mot så himla mycket. Skönt att göra något annat än bara traska i de gamla vanliga spåren… Thomas, han längtar så in i bomben… Undra om det är en kall som hägrar mest?!

Har idag förberett lite inför lördagens bokbytardag. Thomas bar upp alla kartonger med böcker från förra året, ska bli kul och se om det är något även där som passar att läsa fram på våren när de andra är slut…

Nehe, här går det inte sitta längre. Sängen hägrar och på tal om sängen så kommer snart våra efterlängtade sängbord. Och när jag tänker på sängbord så funderade jag innan på varför man säger ”nattduksbord” alltså, hade man de till att förvara dukar i förr i tiden eller? Varför inte ”sängbord” när det helt enkelt är sängbord?!

Hittar inte en enkel bild på sängborden, men det är samma möbel som den här byrån…

Tur jag har min lilla Alice i närheten… Tack, bra val Alice! You rock!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.