Blöt stövel…

 

Brr, det var ju super kallt ute nu i kväll. Hade jag stannat kvar några sekunder till ute och pratat med grannen hade näsan nog fryst sönder, så kallt var det. Fick näst intill doppa ner den lilla tippen i en kopp varmt vatten.
Har nu haft en liten genomgång med valberedningen iför stämman som komma skall i föreningen. Thomas, maken min får allt vara Herr Ordförande ett år till så allt blir lugnt och bra på gräddhyllan. Meddelade detta när jag kom hem för nyfiken som han är ville han ju veta vilka som kommer bli invalda och vilka som blir omvalda så ett namn gav jag han och det var han själv ju!!!
Idag var jag i gruvan och slet, tidigt var det med. Satt på kontoret redan vid halv sju i morse, men det är rätt skönt för då hinner man ju läsa igen om allt som hänt under tiden man inte har varit där. Efter gruvan snodde jag mig fortare än kvickt upp till sjukgymnasten och körde ett lite hårdare pass än förra gången. Skönt att svettas av sig en gnutta och skönt när man får lite träningsverk i sina armar och ben.
Ja, det var väl det som har varit mest spännande idag då. Hämtade hem mina små guldklimpar efteråt och efter mycket tjat från Noels sida om att han ville ha korvstroganoff gav sig mammarika. Det går ju inte säga nej till en som står med blinkande, härligt lena ögonen och en röst som gör så man smälter. Så idag vart det korvstroganoff och i morgon hade jag nog tänkt att göra kålpudding eller kanske en god mustig soppa… Mm, det återstår att se!
Håller på att torka Liams stövel, det rann vatten ur den idag. Mammarika var inte imponerad av hur vattnet hade kommit in i stöveln, nej mammarika har erfarit detta själv när hon var lite och mammarika förstrår nu varför hennes föräldrar inte var de mest glada föräldrarna efter mammarika och systrar hade varit i dalen och lekt vid bäcken.
Nå väl, undra om man kan stoppa in en fodrad gummistövel i torktumlaren?!?! Ja, det man inte vet får man ta reda på eller?!?!
Ja, så får det bli!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.