Blött & kväller…

Nu är jag hemma och jag är trött, det har varit en händelserik dag och jag är mycket nöjd. Hoppas att även natten kommer att bli lika bra, kanske inte så händelserik utan mer lugn då.

Vi fort till badhuset innan idag och där var vi tills alla läppar var blå… Det har varit kanon och Liam, Noel och Thomas avslutade dagen på badhuset med att hoppa från trampolinerna. Jag trodde inte Noel skulle våga men han har tuffat till sig rejält. Själv stod jag där nere och tittade på men annars så vart vi alla med i vågor och strömmar på andra sidan av badhuset.

Efter det åkte vi hem till Kamilla och med oss hade vi en falukorv så stod hon för makaronerna. Ja, Thomas köpte även med sig lite glass som vi mumsade på. Kaffe efter maten och dagen på badhuset smakade mumma, Thomas tog sig en klunk av mitt kaffe för att se om han vaknade till liv. Det gjorde Thomas med råge, kanske inte av koffeinet utan av att han tyckte det smakade ”SKIT”… Saft drickare som han annars är ska nog fortsätta och hålla sig till det med.

Efter detta besök for vi hem för att stanna upp och reflektera innan det var dags för mig att åter dra på mig ytterkläderna och traska vidare till förskolan. Idag var det föräldramöte och ett mycket trevligt sådan. Ja, det har nog aldrig varit ett dåligt föräldramöte och det är intressant att höra vad barnen håller på med när vi inte träffar dem.

I morgon ska vi hem till Liams och Noels kompisar, Pascal och Teo. Men det blir inte fören på eftermiddagen då Katta har slutat jobba och Teo har sovit middag. Så dagen blir som vanligt hemma här innan. Kan ju alltid hoppas på lite fint väder så man inte fryser så mycket eller att det i alla fall är uppehåll från regn.

Nu ska jag titta mina mejl för att sedan titta lite närmare på min sägn och även känna på den… Natti natt

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.