Bloggat!

 

Igår kväll tror jag allt att jag höll på att ramla av stolen… Thomas bloggade och det har han inte gjort på väldigt länge. Han fick väl en släng av skrivande när han läste en kommentar av Outi på sin sista blogg. Så när jag gick till duschen så hade Thomas gjort en blogg. Läste den idag och wow alltså, vad min kära make kan skriva…

Thomas slår mig med hästlängder i att skriva blogg, jag ger mig han vinner!!!

Sitter med en kopp kaffe nu och tittar ut samtidigt som jag skriver lite här. Tycker faktiskt lite synd om alla studenter som har skolavslutning idag. De har köpt fina kläder och piffat upp sig så ska de behöva bli blöta i detta tråkiga regn. Jag har inte något emot regn men nu har det hållit på väldigt länge och det är dags för lite sol igen. Idag hade varit en perfekt dag för sol och lite värme.

Liam har ätit glass och han bryr sig inte om varken regn eller att det är lite kallt. Bara han får sin efterlängtade glass att mumsa på så är Liam super nöjd. Tur att det är kortvarigt med att få äta så här mycket glass för magen fryser väl snart till is på lille Liam.

Idag tar Sivs son studenten och jag hoppas att bullarna och kakorna smakar på det stora studentkalaset. Hoppas verkligen att även Siv har piggnat till och orkar med att arrangera allt. Tur att Catharina har lovat att hjälpa till med att fixa och styra upp lite.

Jag hoppar att gå på AW idag för att jag är allt för trött för det, det tog musten ur mig att Liam skulle opereras. Jag var mer nervös än vad jag trodde har jag kommit på nu i efterhand.

Ska se om stora, stora syster har vaknat till liv och bestämma lite när vi ska följa med henne och hämta hem den nya bilen hon köpt. Nu behöver jag inte undra mer om hon är vaken för nu messade dotter Alice att jag skulle sätta på kaffet…

Så hej så länge!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.