Blomma till mig!

Idag har jag tillbringat en dag i gruvan och som avslutning på det ett besök hos folktandvården där jag visse min dom innan jag kom dit. Det blir till att laga ett hål som kom upp i somras när en bit av en lagning åkte med en äppelbit eller var det nu var för något jag tuggade på.

Så i januari kommer detta ske, det enda positiva är ju att hålet försvinner och att de tar bort lite gammalt amalgam som säkert har påverkat min hjärna till det sämre och sen det tråkiga är att det gör ont och då måste jag ta bedövning som kommer göra mig halv lam i ansiktet och vi ska inte tala om det stora hålet som blir i plånboken.
 
Men, men säger jag i den här bedrövelsen har det även funnits lite ljusare stunder. Det mest ljusaste stunden var när jag fick en jätte fin orkidé för att jag gjort ett bra jobb. Det tycker jag är fantastiskt roligt och jag kände mig så uppskattad!
 
Sen är det mycket skit utöver som jag knappt vill tänka på men det ligger där och gnager som en ond liten vårta på tån eller något annat otäckt som man helst vill slippa… Undra vad som komma skall?!?! Vill inte veta och vill helst gömma mig så jag slipper höra, se eller känna…
 
Nu till att laga soffan som mina små liv har hoppat sönder…
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.